Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Personen är fiktiv.


Borta

 

 

 

var det igår

jag höll ett barn i min famn

var det igår 

lyckan var min

var det igår 

olyckan drabbade 

var det igår 

jag minns inte längre

men känslan finns kvar

och hålet i min själ 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-18 11:41



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
A hole in the soul could be the badest pain of them all
2019-01-18

  Kungskobran VIP
Att förlora ett barn eller barnbarn är det värsta som finns och det enda som jag är riktigt orolig för




2019-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text som påminner mig om hur det var efter min dotters död!
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP