Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag


Kylan biter
Bjökstammen vit i det bländande solljuset
Grenarna rör sig trevande i vinden

Jag ser ekbacken
Gamla träd sträcker ut sina grenar
som till en omfamning

Glitter blinkar i snön

Vinterns skönhet


Det finns alltid små stråk av glädje





Fri vers av bittemi VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-20 15:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt...att se det positiva i allt...
2019-05-05

  Lars Hedlin
Underbart! Tycker om! :)
2019-01-25

  Anya VIP
Härlig text med vintern i fokus. Just nu har vi en fin vinter här. minusgrader och snö. Tack för att du påminner om det vackra.
2019-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Härligt att kunna hitta guldkorn i vardagsgruset!
2019-01-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Och den glädjen tar du tillvara i din fina vinterdikt!
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP