Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kanske klarar det

Jag kanske klarar det

eller också inte

livet går före döden

i alla fall så länge dörren är öppen

väggarna stöttar taket

och hjärtat håller för det enorma tryck

som skapas när människor

sliter varandras kroppar och sinnen

i trånga korridorer

 

Huden är tunn för smekningar

för den öppna handens förmåga

att värna om det sköra livet

 

När det blir tyst och lugnt

kan vi viska till varandra

att vi är alla människor

och vi har rätt att vara här 

en liten stund tillsammans




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-18 11:56



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
jag får en förstulen känsla av en plötsligt påkommen erotisk lust - spännande text
2019-01-18

  Kim VIP
Ja livet är det som är före det som händer senare... det är ett om är säkert. Kanske t o m upprepas otaliga ggr.
2019-01-18

  Kungskobran VIP
Din stund på jorden är här
tag vara på den som den är
du får inte någon andra chans
så ge den substans
så allt blir en dans
på rosor min vän
så ge dig hän
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP