Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För reserverade...

Tågen ju ofta stilla står...
Så har det varit i många år!
Vet de ej det här?
Att alltid ha med där:
RESERVPLAN! Sån väl alltid ingår???




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-18 11:57



Bookmark and Share


  limerick VIP
Har de ändå en plan B
vill man den ju gärna se!
2019-01-19

  ULJO
Det vore bra. Sätra in flyg när tågen står stilla.
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt