Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gäller det bredden...

Spenderbyxor på företaget
var det gott om i högsta laget...
Firman ju försvann...
- Vad då man sen fann...
- Att de var av det vida slaget...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-18 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt