Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Overkligt

Även om livet ter sig overkligt

så ter sig döden ännu mer overkligt




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-18 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP