Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OBS! SATIR!

 

 

man ska vara ung och fräsch

ha stora tuttar och putande bak

plutande läppar och kåta ögon

 

så vill mannen ha sin kvinna

vem vill ha "gamla kärringar"

eller medelålders kvinnor

 

inte tänder männen på sånt

nä lammkött ska det va'

åldersnoja drabbat männen

inser sin egen skröplighet

 

då de sneglar på unga kvinns

och sin egen ungdom minns

söker ålderdomen förglömma

vill bara drömma

 

vem vill gamla gubbar ha

med sånt som pinkeribesvär

och gnäll om ont i leder

och besvär med impotens

 

nä, sköna unga män ska det va`

ända upp på ålderns da`r

smidiga och uthålliga

håller jämna takten

 

var och en söker sitt

ditt är ditt men inte mitt

man önskar bara

få det underbara

 

men i livet blir du oftast snuvad

drömmar förblir bara drömmar

bättre vara realist

då du inget mist

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-18 14:29



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ha ha :)
2019-01-18

  Kungskobran VIP
Kul, härlig humor
2019-01-18

    ej medlem längre
Bättre vara munk och nunna, alltid vilja men aldrig kunna. ;)
2019-01-18

  Cikoria Blå VIP
Lite lockad är "man" allt.
Obs satir.
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP