Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämt upp saken

God dag alla vänner, artigt jag säger goddag. Ni kanske inte mig känner, men jag sade ändå ett vänligt goddag och Välkomnar er till denna fredag som är speciell.
Din dag.

Visa kärlek i din vardag, låt tankarna och gärningarna styra dina handling.
Kärleken är fri. Ju mera du brukar den
desto större och starkare blir den.
Lär av Jesus. Den ödmjuka kärleken kräver inget svar.
Svaret är i din handling och gåvan är att ge.

Det är inte de tankar man tänker, utan det är vad man gör
som för alltid förändrar tillvarons kontinuitet.

© Bosse 19 januari 2019.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-18 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten