Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prata politik

Ska vi prata politik? 
Tar upp en fråga 
Sen diskuterar vi inte den, utan… 
Du ser min färg och dömer mig 
Så ser jag din färg och dömer dig 
Färg går före innehåll




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-18 17:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Politik är sinnessjukt och värdelöst.
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner