Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅLDERDOMENS HÖGRE STATUS



Ålderdom är ingen dom


över återstoden


av ens vandring.


Den är endast ett


högre stadium av


överblick och visdom.




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-01-18 17:51



Bookmark and Share


    jesse james
Klokt/JJ.
2019-02-13

  Öknens Ros VIP
Förnuftiga ord.
2019-01-19

  Minkki VIP
Läste med förtjusning! Ålderdom är verkligen ingen sjukdom, den är värd respekt
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP