Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagsfunderingar

Jag har gått upp ett kilo på en månad
Det känns ju sådär
Jag hälsar på föräldrarna och deras katt
Blir glad för någon har lagt till min låt "Bucharest" i en spellista på spotify
Livet går vidare
Och jag lägger mig tidigt idag




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-18 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP