Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Särartade detonationer


INTRESSANT INTRESSE

Det säger en del om intresset
för en skribent,
när antalet besökare ökar
efter en ny profilbild.

Man kan anta att det han/ hon
skrivit är av mindre intresse.

Om det nu går läsa det yttre,
vad det inre skrivit,
är det oskrivet.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2019-01-18 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP