Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-05-08 18:50 av the wildcat (medlemsid: 79522)


Sakral


känslan är en helgedom
Klockklangen står stilla
mellan träden
blommorna är fridlysta
nuet har frusit sig fast
jag vågar knappt andas
annat än som skugga
för att inte störa
andetagen
i
Klockriket




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2019-01-18 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP