Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I hope she perceives it !


TANKEFÄLLOR

En del tänkare kommer inte loss
de fastnar i sina enskilda svackor
och hål,
medan andra glider omkring
på hal is,
och kommer fram till någonting
i varje fall.

Möjligheten till förändring och
möjligtvis utveckling,
ökar betydligt för den som byter
miljö,umgänge och livsluft.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2019-01-18 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP