Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Byssan lull

Byssan lull
allt för bokslutets skull
mitt år det har trenne figurer.
Den första gav mig ro
den andra fick sitt barn
den tredje fann nu lyckan på vägen
Byssan lull
allt för själsfridens skull
och för kärlekens
kamp ack så trägen




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-18 19:45



Bookmark and Share


  Oskar Styrbjörn VIP
svårt att se författarens jag, men orden i den oklanderliga konstruktionen äger sin egen självklara skönhet.tack
2019-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP