Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrandes inatt

Vandrandes i natt, ensamma i staden.
Likt en skugga låg briserna lika så.
Där kunde man se lager plats till fager skam.
vandrandes i natt, med tårar och öppna sår,
där satt du, där satt jag,
vandrandes åt olika håll,
tänkandes på samma spår.
hur ensamhet kan bli så stor,
när mor bad mig sätta på mina skor.

- ensamma i natt det är vi båda två




Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-18 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi