Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NåNirvana

Jag vill ha din kärlek,
och allt som hör till.
Jag vill känna dig,
dansa med mig,
eller inte.
(Gör vad du vill)
Vi kan vara här,
känna allt likt kroppen gör
när den är ett till musiken,
fastän vi bara står still.

Att vara med dig,
får mig åter på livets bana,
lyckans rutschkana.
Stanna hos mig,
Kan Nå Nirvana.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-18 22:23



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Härliga rim som Stay golden skriver, en schlager :)

https://www.youtube.com/watch?v=FXpZmkYH2ho

2019-01-25

  Stay Golden
Kitchigt ^^ som kort schlager
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi