Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen efter dig

ser du mina tårar
vart dem är på väg

nedför mina kinder
rinner ner just där

tomheten efter dig
dina betryggande ord

jag saknar dem
trots sorgen inifrån
hur sårad jag är

trots ett brustet hjärta
så rinner dem för dig

längtan efter vår sista vals
kommer aldrig lämna mig




Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-18 22:32



Bookmark and Share


  kamrat
Kan verkligen känna och förstå den smärtan och förtvivlan som uppstår när någon man håller kär lämnar/försvinner från en, fint beskrivet på ett rått sätt
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi