Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilleben


nej jag vill inte att ni
skär ner mina fötter i en krispig sallad

vagnen med överfulla turister har redan
skjutits in i hissen

vårt tysta möte stannar på vägen ner
mellan två svalg

den drömmande månen
är ett målat öga på en skövlad ocean




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-18 23:52



Bookmark and Share


  objekt3
Fasiken
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm