Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLG VAR DET HÄR

 

den utsvultna frusne älgen

kom in hos oss här om helgen

säg AH!!! sade dockor Anders Sälg sen

då rapade älgen och utbrast å de va den

han fortsatte mumsa på pelargonerna

doktorn sa sluta opp med de där fasonerna

nej! trotsade älgen och käkade av misstag

upp lådan med patronerna

så när aftonen kom blev det fyrverkerier där bak

 pelargonblomsterna lyste rosa mot himlens tak

medan vår älg frustande for till skogs helt spak

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-19 00:24



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En märklig älgtjur
gjorde patron ur
blomodlaren sur
sprang ut i natur
tänkte vilken otur
bakeld i hagelskur
2019-01-21

  ULJO
Som taget ur en barnbok. Skriv en sådan du. Med bilder till.
2019-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP