Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN

 

ett ljudlöst väsen

som med tysta ord

svarar dig

 

en känsla som

utan rörelse

berör dig

 

en ingivelse

utan föresats

som puttar dig

utan ansats

 

ett försvar av

din ståndpunkt

som inte ger dig

någon utdelning

 

nätta steg mot dig

som inte ger vika

 

en upplevelse

av eufori som

när du förlorar den

vill skrika

 

kärleken är ärlig och sann

kärleken vill aldrig svika

kärleken förenar oss

kärleken brinner som bloss

 




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2019-01-19 00:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vacker!!
2019-01-22

  KattenKin VIP
Läser den igen och förälskar mig i dina observanta uttryck, så jag bokmärker.
2019-01-21

  KattenKin VIP
Jättefint!! Mjukt och mysigt, annorlunda och närvarande.
2019-01-21

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2019-01-20

  Respons VIP
Kärlekens lätta vingar! Bra gestaltat!
2019-01-19

    ej medlem längre
Underbar hyllning till kärleken.
2019-01-19

  Feliaxel VIP
Fin dikt om kärlek
2019-01-19

  Valter Örn VIP
"Kärleken söker inte sitt" Kärleken ger och det känns nästan som man bara tar emot den.
Fint diktat !


2019-01-19

  Carl-Johan Bachofner
Ömt och nästan omärkligt kraftfullt.
2019-01-19

  ULJO
Så fin kärlekslyrik. Gillas
2019-01-19

    ej medlem längre
En vacker hyllning till "kärleken"!
Jag fastnade särskilt inför "kärleken förenar oss, kärleken brinner som bloss".
2019-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP