Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretsloppet



En myt
om gudar
i den brutala konsten:
imponerar
på de troende;
hämtar inspiration
i horoskopets förutsägelser
om livets händelser




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2019-01-19 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP