Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en brinnande meteorit bland stjärnor

Känner mig olik alla andra
Att jag aldrig passar in
Har för vilsna ögon
För högt skratt
För stressiga rörelser




Fri vers av elvira.V
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-19 02:05



Bookmark and Share


  pathetic duck
Är exakt sådär med<3
2019-08-11

  julia.s
<3<3 du är det finaste i rymden
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

elvira.V