Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACKtackTACKtackTACK

 

Orden skrivs mitt i natten och 

de handlar om en gnistrande

förmiddag i slutet av en vecka.

Hon gick längs ett stråk, med 

kölden synlig på kinderna och 

hjärtat i ett samlat grepp. 

Hon lät blicken drypa över de

soldränkta passagerna och 

jublade över insikten som så

passande tog kontrollen över 

orden som talats in i hennes 

öra. Hon vände sig ut och in

när det stod klart hur orden 

kan vridas till betong. Hon 

mötte vinden och frös till likt 

orden som talade med kyla.

Hon insåg där och då 

att hon förtjänade ett tack från

sig själv till sig själv. Segerns 

sötma spred sig fort längs

fotknölarna för att stiga inom

hela hennes varelse. Hon är fri

och önskar inget annat. 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-19 02:17



Bookmark and Share


  Respons VIP
Att kunna tacka sig själv är stort.
2019-01-19

    Peter den där
Hmm ska givetvis inte vara ? bortse från detta.
blev fel.


2019-01-19

    Peter den där
Absolut bokmärkt.??
2019-01-19

    ej medlem längre
Att tänka klart göres bäst egen hand, och med "hjärtat i ett samlat grepp". Delikat beskrivning av tankens kraft.
2019-01-19

    ej medlem längre
Härlig frihetskänsla, som ett flöde ifrån en kristallklar källa..
2019-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP