Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ukulele tankar mitt i natten




Små feta
Barnsliga gubbar

Med stela tupefrisyrer
Och lyxbilar
I garaget

Men med allvarlig vilja
Att veta exakt

Hur världen
Ska se ut

För oss alla

Och det t.o.m
Med kunskap

Som talesmän
Vad Gud anser
Om saken

Tänk vad Gud
ändå
ÄR snäll innerst
inne

Som låter dessa
odågor förpesta
sin omgivning

Med egoismens
Totala avsaknad av
Medkänsla

Kanske blev de
aldrig diade
Tillräckligt

Av en kärleks
-full moder

Av någon
anledning

Eller kanske
Var det tvärt
Om

Vem vet?

Vad som döljer sig
inuti små feta
Barnsliga gubbar

Kanske bitar av
Dig och mig?

Hur det nu kunnat
gå till. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-19 03:17



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Cool text! Diggar språket, ibland behövs det lite gift, och här passar det perfekt.
2019-01-21

  Kungskobran VIP
Om Gud är snäll är tveksamt såsom han låter världen vara, men de små feta är det definivt inte snälla, som tur är, är dom inte så många

Fint diktat av dig
2019-01-19

  Bossepoet från Österbotten
Frågan blir
vad spelade
Nero
för instrument.
2019-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP