Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att ljudvåga.


Ma Mélodie - Jag Är Fri

Avklätt
ärligt
och naket
vill jag låta 
livets
alla rytmer

styra
min kropp
mina känslor
och tankar
när du bjuder upp

till dans.

 







Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-01-19 08:30



Bookmark and Share


  HelenaW
Härlig... dans.. ;)
2019-01-21

  Maiah VIP
Fint och en befriande känsla
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP