Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bolero

Varsamt
formar jag dig
med mina händer
Kramar dig
Din fuktvarma lerdoft
smeker mig
Till tonerna av
Ravels Bolero
snurras du runt
på drejskivan
Tills du formats
som jag vill ha dig




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-19 09:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har aldrig fattat vitsen med det musikstycket.
2019-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP