Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För evigt min

I natt
fann jag dig
naket skälvande i ett hörn
En spinkig spindel
klämd under någons häl
Jag sopade upp resterna
Nu har jag dig
i en glasburk
under huvudkudden
För evigt min




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-19 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP