Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tvångssyndrom

 

Slarvig!
Slarvig!

Aldrig var livet i mig!
Aldrig var jag i livet!

Allt måste sitta på sin plats!
Allt skall vara så och inte så!

Tvätta händerna om och om
Kamma mig om och om

Gör diskem på nytt om
Gör städningen på nytt om

Det stämmer inte!
Nu måste jag göra om det!

Med åldrandet!
Med stigande olusten!

Måste göra om allt!
Måste göra om mitt liv från början

Blev allting så krånglig och obehag
Orkade jag ej mer

Drar mig ur lusten ut
Drar mig ur ordentligheten ut

Smyger mig in i den slaviga ungdoms värld
Tiden bestraffar mig för min obehagliga ordentlighet

Men,
Jag vill ha tillbaka mitt gamla liv jag

Tvångssyndrom!
Skitjobbig tycker andra är mitt liv

Livet skall inte vara så krångligt eller?

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2019-01-19 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP