Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta blöder ihop med alla öppnade sår

Mitt fina lilla fosterland är så attackerat
mitt hjärta blöder ihop med alla öppnade sår
som landet bär, och synen är verkligen förödande
snart kan man inte vistas någonstans på grund av
allt illaluktande var som rinner ut i ständig ström..
infektionen är så extrem att man tror det kommer att dö
spåren visar på förruttnelse över hela samhället
och det är de som bestämmer över våra huvuden
som har sett till att det blivit så här illa, så sjukt!
att rädda och få det på fötter, fattar inte dessa nötter
de bara fortsätter titta på medan människor våldtas
rånas misshandlas beskjuts hotas får utstå alla möjliga
oprovocerade övergrepp 24 timmar om dygnet
brandröken är vardag, det brinner ju hela tiden
undrar om lukten når in i Rosenbad, tror inte det
de är fullt upptagna med sitt maktbegär, och pengar
det enda dessa troll är bra på, är att totalförstöra Sverige






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-19 11:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mitt hjärta gråter.
2019-01-22

    Runsaasti täytettä
Om man studerar de signifikanta opinionsförskjutningarna i olika undersökningar, vad gäller reaktioner på den förda politiken i Sverige, representerar du nu med dina ärliga texter en mycket stor, växande och samtidigt omyndigförklarad grupp människor som är underrepresenterade på finkulturens olika estrader.
2019-01-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP