Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förspillda ord

Förspillda är de ord

som skulle behövts

i rättan tid




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-19 10:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Skriv med och spar tills det kommer åter sådana dar...
2019-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP