Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor - Haiku

 

 

hand i hand så ömt

på kärlekspromenaden

slutar med en kyss




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-19 12:17



Bookmark and Share


  Per Drysén
Vacker bikd av kärlek
2019-01-19

  Bodingen VIP
Hm, kan händer kyssas? Oj, kunde inte låta bli he...
2019-01-19

  Kungskobran VIP
Kanske en Kiss of fire
2019-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP