Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


innan det skymmer

Krokiga vägar
på darriga ben
horisonter nya
kvällen är sen
snabba på stegen
livet är ditt
innan det skymmer
innan allting blir vitt




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-19 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP