Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min familj i din hand

Ett rött
familjeband

I generationer

Traditioner
berättas

Ett rött
familjeband

Traditioner
överlever

men

familjebandet
klipps ibland av

© Christer Johansson 2019-01-19





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-19 14:33



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
tänkvärd - och undran tar över; hur och varför
2019-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten