Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som älskade varandra så mycket

Du ser på mig med dina sovande ögon. Jag ser på dig med mina blinda ögon. Likgiltigheten är en vit sot. Hur ska vi kunna bryta detta dödläge? Vi minns inte varandra. Allt är så förfärligt länge sedan. Vi som älskade varandra så mycket. Detta är en mardröm. Frågan är: Hur ska vi kunna vakna ur den. Alla mina drömmar om ett värdigt och gott liv ligger döda sedan länge. Ditt liv blev inte heller vad du drömt om. Varför ska det vara så svårt att leva och bejaka kärleken fullt ut? Vi ser på varandra men vi känner inte igen varandra, och vi minns inte det som en gång var. Jag lägger min del i det här i Guds händer, och jag ber för dig. Öppna och väck oss ur denna dvala och glömska. Låt ett mirakel ske, och låt kärleken flöda som förr.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-19 15:43



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
att hitta ur vakuumet, ja, det är den storea frågan hur. kanske med ren och skär viljeansträngning. som Nike förordar - just do it.
fint skrivet!
2019-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP