Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kullagatan i Helsingborg kl 09.30


tanka19jan19

Stadens gator låg

tomma men musiken ljöd

ur högtalarna

 

Så öppnade rummet upp

sig och en sfär framträdde




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-19 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP