Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterns sommar och vårens höst

Fågelsång du löjtnadshjärta. Puderrosa rosenblad smeker min passion av det smattrande regnet mot min hud. Doften av avsked. Saknaden ertappar mig. Fumlandes, trevandes du tusensköna. Om natten utvilad som näckrosdagg vi återförenas som vin du berusar. Vildvuxna smultron du djupa kärlek av tussilago du mig beskåda i urdrucket whiskeyglas. Till sista droppen. Avsked i vinden. En kyss så underbar men ändå bitterljuv. Sagan som tär när verkligheten bjuder på livets skådespel. Du sitter på första parkett och applåderar dig själv.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-19 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP