Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Det känns så overkligt

det känns så konstigt

så overkligt

att bli utskälld

för att jag sa att jag var besviken

nu gör jag som någon sa

drar ner rullgardinen

försöker glömma

orden som gjorde så ont

jag är så glad i min katt

han ser när jag är ledsen

då kryper han upp i mitt knä

lägger sitt huvud mot mitt

det känns att jag fått en riktig fin och äkta vän

nu ska vi två sova

i morgon är en ny dag

nya möjligheter

och jag ska träffa mina fyrfota vänner

Alba och Ida

det känns bra i mitt hjärta

och min själ

god natt från mig och lillebror

 

anits 20 januari 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-20 23:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på ResenärGenomLivet
2019-02-24

  ResenärGenomLivet VIP
Så gott att du har din katt som kan trösta...ibland är det bättre med djur än med människor...hoppas du har det bra min vän...
2019-02-11

  aol
Blev själv så sårad av en som kalla mej sin bror, men som sen blev hånfull i sin ton mot mej, kram vännen.
2019-02-10

  Lars Hedlin
bra där vännen! kram
2019-01-25

    ej medlem längre
Djur är de bästa vänner man kan ha, de är aldrig falska.
2019-01-21

  Anya VIP
Men vad roligt...har du skaffat katt? Eller har jag missat något?
Finns acceptans och styrka i texten.
2019-01-21

  Niliboy
Kära du, ja att bli utskälld gör ingen glad. Vad vore bättre än att ingnonera,
Låta det rinna av å inte glömma bön!
2019-01-21

  ULJO
Gott gjort. Vända ondskan ryggen. Livet är värt så mycket mera.
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP