Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Javisst


Såklart


Sonen ringer:
skulle du

vilja följa med
och handla nu

kan jag låna pengar
några hundra spänn

lön är om en vecka
jag betalar sen

Javisst gör jag det
inga problem för mig

kan jag vill jag gärna
hjälpa dig

Sonen kommer hit
vi kramar om varann

sen går vi och handlar
en kasse i var hand

fem middagar att laga
han verkar glad o nöjd

Såklart jag ställer upp
när du frågar
- vilken fröjd

om du visste vilken fröjd




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-19 20:00



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Känns igen.visst hjälper vi.
När handen sträcks ut.
Januari är lång när pengarna tar slut.
2019-01-20

  SatansSon
kklart hhann vart nöjd. jag själv klarade mig julen 2013 tack vare fassan. jag fick 500 och en tub tandkräm av honom.
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP