Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens ljus pumpar i min själ

 

Jag är fullt befogat bitter
Jag hatar och avskyr detta
mitt jävla så kallade liv
Jag har blivit en grånad gubbe
som fick nog för väldigt längesen
Kärlekens ljus pumpar i mitt hjärta
För vissa saker jag tänker så
skulle jag kunna bli arresterad
En dröm ligger död, och det
är allt vad de sörjande vet
Jag avskyr vad den här
världen gör med människor
Mitt förflutna är ett svart hål
och framtiden en uppfriskande oas
Dödens ljus pumpar i min själ
Gud viskar till mig, ge inte upp
Jag ber en bön för alla de mest
utsatta, utslagna, plågade
Det värsta som finns
är att bli besviken
Så jag undviker
människor
Jag är inte frisk
Jag är inte sjuk
Gravt trött är jag
Du smakade salt när
jag kysste dina lår
Varför tog våran
briljanta kärlek slut?
Det är ljusår sen nu
Men jag glömmer dig
aldrig älskade vän
Ja jag är en skadad
och härjad människa
Men det är inte särskilt
synd om mig så sluta
ömka och dalta med mig
Jag tog din våta hand
och andades i ditt hår
Du smakade salt när
jag kysste dina lår
Jag kommer alltid att
göra comeback till det
ljusa underbara livet
Jag är inte innerst inne
bitter, avskyr och hatar
inte, för i min själ pumpar
kärlekens ljus och glädje
Om du vore här nu så
kunde vi dansa och dricka
vin, nakna och lycksaliga
Jag älskar dig för evigt.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2019-01-19 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP