Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtat brister


När hjärtat brister
en explosion
av pärlor i gråten
du finner

När hjärtat brister
smycka det Helt
med pärlemobroderi

bryderi för bryderi
finner hjärtat ut
de rätta pärlorna
till slut




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-19 20:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör och känns
2019-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om sorgearbete!
2019-01-20

  Blomma-Stjärna VIP
bryderi-broderi-orderi för fram de rätta pärlorna till hjärtats port !
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP