Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är inte alltid som det verkar


Lust


Korpsvart hår
röda läppar
leendes gick hon mot mig

skrämmande, lockande

hennes blick brände som eld
hennes ord eggade mig

ett leende spelade på hans läppar
hon ryggade tillbaka

han gav sig hän åt sina lustar.

/skriven av mig 2005/




Fri vers (Fri form) av Pater Filius
Läst 219 gånger
Publicerad 2019-01-19 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pater Filius
Pater Filius