Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kroppen

tänk allt du fått stå ut med
alla dessa år vi spenderat tillsammans
och fortfarande får utstå
vareviga dag

förstår inte hur du orkar resa dig upp
ur sängen
i stort sett varje morgon
trots att jag dagen innan varit så hård mot dig

så fort jag ser dig i spegeln så börjar jag
hata dig
sen straffa dig
om och om och om igen

jag förstår att du börjar bli trött nu
säger ifrån
som att du skriker "lyssna på mig"
men jag hör dåligt

egentligen vill jag säga förlåt
krama om dig
smeka varje del av dig
uppskatta dig
som du kämpar




Fri vers (Modernistisk dikt) av sehnsucht
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-19 21:37



Bookmark and Share


  Stay Golden
Fina kroppen <3
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht