Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad




Om du visste vad jag ser
När du blundar hårt

Sträcker ut min hand
Vill smeka bort allt svårt

Släpp mig in på djupet
Till det som kan bli vårt

Vi tar oss genom livet
Trots du längtar bort













Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-19 22:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört starkt och i beröring!
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem