Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmåne igen

efter lite mer än ett dygn
är det fullmåne igen

burken med små vita tabletter
står och väntar på köksbordet

ibland klarar jag mig utan
men jag tänker inte chansa




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-20 00:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag klarar mig bra
utan tabletterna
som alla läkare prackar mig på
jag bedämde de riskerna
med att sluta
som mycket små
biverkningarna slapp jag då
dö skall jag göra ändå
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP