Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In your love...

 

 

I've seen myself 

peaceful and tranquil

waiting patiently

for the colorful rainbow

whispering the magic words




Fri vers av Rise Little One
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-26 10:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint skrivit!
2019-01-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleksväntan i fin poetisk tappning!
2019-01-27

  Blomma-Stjärna VIP
väntan i kärlek
2019-01-26

  Quasimodo
Här viskar en tålmodig röst i regnbågens färger
2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One