Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet vilka vi är och vart vi flyger

Du kollade på min målning, som du sa du tyckte om. 

Du frågade:

Är du svanen som aldrig blev nåt’?

Jag tänkte:

Vilken knäpp fråga! Vad vet du om svanar? Vilka vi är? Vart vi är på väg?

Vilka vi blir?

Du följde aldrig den inbjudan du fick. Att se oss. Känna oss.

Att veta hur det är att lämna en vinter och möta en vår.

I skymning möter vi de vinglösas ande. 

Sjunger med dess sorgesång.

Speglar oss i vattnet av krossade drömmar

och plockar upp ännu en fågeldräkt

 

 

 

 




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-19 23:50



Bookmark and Share


  S~A •••
Precis on point
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP