Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad undrar


Du



Natten lyser upp känslorna som skulle förbli glömda för evigt.

Aldrig någonsin skulle jag glänta på dörren igen.
Sista gången, låste jag och kastade bort nyckeln.

I natt satt nyckeln i dörren, bara att vrida om.

När dörren gled upp fylldes tomrummet av det som har varit borta så länge.



Helena 2019-01-20




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 253 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-01-20 01:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som värdesätter längtan och dess roll i vårt liv.
2019-05-15

  in effigie VIP
...lysande
2019-01-31

    ej medlem längre

Fint skildrade vägar, livets tomrum
och dess saknade nycklar.






2019-01-22

  Domenico VIP
Nätternas nycklar...viktiga att greppa och använda på rätt sätt...precis såsom fyllda tomrum är närande...
Välkommen tillbaka!
2019-01-20

  Cikoria Blå VIP
Fint bildspråk
2019-01-20

    ej medlem längre
En kärlekshistoria kan få nytt liv om nyckeln finns i dörren och någon finns innanför. Jag gillar inledningen "natten lyser upp känslorna".
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW