Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara död eller levande

 

 

 

Någon sa

att någon var död

men visste inte om det! 

 

Och jag som lever

men vet inte om det!

 

Vad är det värsta

att vara död 

och inte veta om det?

 

Eller att leva

men inte veta om det!

 

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-20 02:45



Bookmark and Share


  aol
Det är värre att leva och inte veta om det, så tankeväckande bra skriftat,
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP