Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När mina barn hjälpte mig att röja mitt hus i Källbomark hittade Emmy en skatt från barndomen. Ett julbrev från en av sina tre bröder. Att flytta är inte bara en ny start. Det blir också ett bokslut över det liv som levts. Bilden är fotograferad av Emmy G


julbrev från lillebror

 

den finaste julklappen

vår kärlek till varandra



tryggheten vi känner

när vi äntligen samlas



återigen

alla fem

 

tre nya väsen

berikar vårt vardagliga liv

berikar vår högtidsstund

berikar i ömsesidig kärlek

 

familjen växer

nya grenar frodas

i ömhet

 

berikar vårt träd

berikar vårt hem

berikar vår andliga spis

berikar våra liv

 

granen beundras

av nya ögon

med kristallklar

öppen blick

 

barnens självklarhet

de bara vet

 

ögon som ser

utan att döma

ögon som gläds

hoppas och drömmer

ögon med liv

 

nya små brev

vill diktas

nya poem

vill skrivas

poem av kärlek

 

detta är gåvan

vi fick

 

varandra

i ett ögonblick

 

 




Fri vers av Concordia
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-20 02:55



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Igenkännande,med tanke
framkallande bilder
från minnesbyrån!


2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Concordia
Concordia